Even voorstellen

Hoi! Wat leuk dat je even komt kennismaken met het gezicht achter CLAY BY H!

Ik ben Hennieke, 25 jaar (1996) en woon samen met mijn man Hermen in het kleine Zwartebroek. Hier woon ik al mijn hele leven, al zijn we na onze bruiloft in 2019 wel naar een ander huisje verplaatst.
Naast mijn baan als welzijnswerker in de ouderenzorg en mijn studie Event Management, zie je me regelmatig aan de kleitafel (aka keukentafel), maak ik muziek of ben ik bij familie & vrienden te vinden. Je maakt me doorgaans heel blij met een drankje op een fijne plek, goede gesprekken & spontane avonturen!

Ontstaan van CLAY BY H.
Over spontane avonturen gesproken: zo begon CLAY BY H ook. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en vind het heerlijk om te creëren. Zo zijn er al heel wat creatieve hobby’s voorbijgekomen, maar niet één vond ik zo leuk als deze; Oorbellen maken, creëren wat in m’n hoofd zit en ze vervolgens gedragen zien worden door mooie mensen! Wat als een sinterklaascadeautje begon (ik heb zo’n man die me steunt in nieuwe projecten, ideeën & soms obsessies, lief hè?), is uitgelopen tot een klein bedrijfje met eigen webshop en de wens om het ondernemen in het klein verder te onderzoeken en uit te werken. Niet omdat ik hier een fulltimebaan van wil maken, maar wel omdat ik erg blij word van dit stukje ondernemerschap op kleine schaal. En misschien wel vooral omdat m’n ideeën nog lang niet op zijn! 🙂

Logo CLAY BY H.
Misschien heb je het je afgevraagd: waarom een regenboog als hoofdelement in het logo? Dit heeft alles te maken met mijn achtergrond, persoonlijke overtuiging en ervaring: namelijk dat ik als mens geschapen ben door een liefdevolle God Die me steeds weer Zijn trouw belooft en bewijst.
In Genesis 9 (Bijbel) geeft God de regenboog als teken van Zijn trouw, maar voor mij ging dit pas echt leven in combinatie met het lied ‘Ik zal er zijn’ van Sela tijdens moeilijke jaren (zoek deze vooral eens op!). Ik wil jou, lieve lezer, heel graag meegeven dat Gods liefde & trouw er ook voor jou is! Ik hoop dat Zijn regenboog ook voor jou mag (gaan) stralen!

‘Een boog in de wolken als teken van trouw,
staat boven mijn leven, zegt: Ik ben bij jou!
In tijden van vreugde, maar ook van verdriet,
ben ik bij U veilig, U Die mij ziet.’

© 2013 Stichting Sela Music